Jammer genoeg blijft het voor cultuurevenementen koffiedik kijken waardoor we de verkoop anders aanpakken dan gewoonlijk. De kans blijft reëel dat evenementen nog worden uitgesteld of geannuleerd. Door de opgelegde maatregelen is ook onze zaalcapaciteit verminderd. Momenteel ligt deze vast op maximum 100.

Hoe bestellen en wanneer betalen?

Bestellen gebeurt telefonisch of via e-mail. Omwille van de corona-maatregelen vragen we je om niet naar GC Het Koetshuis te komen. Het kantoor is zaterdag 22/8 van 9.00 tot 12.00 uur wel telefonisch bereikbaar.
De bestellingen worden chronologisch verwerkt en een bevestiging van reservatie (= betalingsverzoek) wordt verzonden indien jouw reservatie is aangenomen. Na ontvangst kan je je tickets afrekenen.
De reservaties die we niet kunnen valideren omwille van de beperking van de zaalcapaciteit, zetten we op de wachtlijst. Van zodra de maatregelen versoepeld worden en we meer toeschouwers kunnen toelaten, brengen we de wachtenden hiervan op de hoogte.

Het is raadzaam om regelmatig onze website te bezoeken of ons te volgen via facebook. Zo ontvang je de meest recente informatie uit eerste hand.

Omwille van de coronamaatregelen is de onlineticketwinkel gesloten. Gelieve jouw reservering te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 054 89 49 00.

TICKETS (AVOND - NAMIDDAG - TE GAST)

 1. Online:
  • Klik op één van de twee onderstaande knoppen en leg met enkele muisklikken jouw zitje(s) vast, zowel voor losse tickets als voor abonnementen.
   bttn tickets   bttn abonnementen
   Bij een onlineaankoop betaal je een administratiekost van 0,65 euro (incl. BTW) per los ticket en per ticket in een abonnement en een transactiekost van 0,25 euro (incl. BTW) bovenop de totaalprijs.
 2. Bel ons via 054 89 49 00 tijdens de openingstijden van het kantoor.
 3. Kom tijdens de openingstijden langs in ons kantoor.
 4. Avondkassa: de balie opent telkens 1/2 uur voor een voorstelling.

Tickets betalen:

 • Online: Bancontact
 • Aan de balie: bij voorkeur met bancontact, cash en met cultuurcheques (Sodexo/Edenred) (enkel voor voorstellingen uit het programma van GC Het Koetshuis)
 • Telefonisch: via overschrijving

Tickets ontvangen:

 • Thuis afdrukken.
 • E-tickets opslaan op je smartphone
 • Afhalen in ons kantoor.

Belangrijk:

 •  Tickets dienen binnen de 7 dagen na reservatie betaald te zijn, zo niet vervalt de reservatie.
 • Verkochte en niet-gebruikte tickets worden niet terugbetaald, noch omgeruild.
 • Zolang de voorstelling niet uitverkocht is, kan je vanaf een half uur vóór aanvang van de voorstelling nog tickets kopen.
 • Ben je je tickets verloren of vergeten? Geen probleem, we hebben je gegevens geregistreerd en we drukken ze nogmaals af.
 • Begeleiderspas: Personen met een handicap met een begeleiderspas, kunnen hun begeleider gratis meenemen naar een voorstelling in GC Het Koetshuis. Om hiervan gebruik te maken, vragen we vooraf te reserveren en moet je in het bezit zijn van deze pas tijdens de voorstelling.
 • Tickets voor voorstellingen georganiseerd door verenigingen/derden in GC Het Koetshuis zijn te koop via de ticketwinkel of bij de contactpersoon van de organisator. Zie hiervoor bij contactgegevens.